2024 için Gökyüzü Bize Ne Anlatmak İstiyor?

İpek Kigan ile 2024 için Gökyüzü Bize Ne Anlatmak İstiyor? seminerinde, gökyüzünde ne varsa yeryüzünde de onun olduğunu hatırlamaya davetliyiz! Önümüzdeki 1 yıl içinde gerçekleşmesi beklenen gökyüzü hareketlerine ve bunların hayatlarımızdaki olası yansımalarına dair ipuçlarını konuşacağız!

Gökyüzünde her yeni yılın anlattığı bir tema olur. 2024 yılı da yine gökyüzü göstergeleri ile bize mesajını veriyor. Önümüzdeki yıl oldukça hareketli ve yeniliklere açık! 

Bu seminerde; 2024 yılının bize anlatmak istediklerini gökyüzü hareketleri üzerinden anlamak için rehberimiz İpek Kigan ile bir araya geliyoruz. Yılın ana tema ve konularını, gerçekleşecek astrolojik hareketleri ve tutulmaları, Dünya ve Türkiye üzerindeki etkilerini, hangi dönemlere dikkat etmek gerektiğini ve nelerden faydalanabileceğimizi paylaşacağız. 

2024 yılının astrolojik etkilerini ve döngülerini merak eden herkesi bu seminere davet ediyoruz.

Üstelik bu seminer tüm Hapakalılara açık ve ücretsiz! Eğer aktif bir hapaka.com üyeliğin yoksa, katılmak için tek yapman gereken bir ücretsiz hapaka.com hesabı oluşturmak ve 26 Aralık Salı akşamı 20.00’de bizimle burada buluşmak!

2024 için Gökyüzü Bize Ne Anlatmak İstiyor?
Bu etkinliğe katılmak için giriş yapmanız ya da ücretsiz bir hesap oluşturmanız gerekmektedir.

Giriş yapmak ya da
ücretsiz hesap oluşturmak için