“Kendini Güvenli Bir Kucağa Bırakmak” atölyesi ile Berivan Aslan Sungur bize yoga, nefes, meditasyon ve somatik pratiklerin derlendiği, hayata dair konuşmalarla pratiğin iç içe geçtiği bir deneyim sunacak. Berivan Aslan Sungur Yin Yogaya özgün yaklaşımıyla bize yaptıracağı bu pratikte travma, psikoloji, beden psikoterapisi gibi bilgileri Yin Yoga ile iç içe geçiriyor
Bu atölyede kendimizi güvenli bir kucağa bırakmanın ve sinir sistemini düzenlemenin temeli olan güvende hissetmenin deneyimini bedenimize yazdıracağız.
Kendi bedenimizle bağlantı kuracağımız ve kendi ihtiyaçlarımıza alan açacağımız; salt bir Yin Yoga pratiğinden öte bir grup iç çalışmasında tüm Hapakalıları bir araya gelmeye davet ediyoruz!
Bu çalışmaya katılmak için yoga deneyimine ihtiyacınız yok. Pratikler herkese uygun, seviyeden bağımsız pratikler olacak. Çalışma yoga matı üzerinde geçecek ve yaklaşık 1,5 saat sürecek.
Berivan Aslan Sungur’un yoga ve beden odaklı çalışmalar ile tuttuğu alan, zaman içerisinde, insanların kendilerine yakınlaşmalarına, sinir sistemlerini yatıştırmalarına, hayatlarında bazı farkındalıkları, kabulü, daha şefkatli bir iç sesi geliştirmelerine hizmet eden bir alana dönüşmüştür.
Berivan Aslan Sungur, insana, yogaya ve hayata dair bazı bilgileri, kendi hayat deneyimlerinden damıttıkları ile bir araya getirerek; bu atölyede yoga, nefes, meditasyon ve somatik pratikler içeren bir pratik sunacak, bir paylaşım alanı açacaktır.
Kimler Katılabilir?
Berivan Aslan Sungur rehberliğinde gerçekleşecek bu pratik, her seviyeye uygundur, deneyim gerektirmemektedir. Ancak ilk defa pratik yapacaksanız ders başında rehberimize bunu belirtmenizi rica ediyoruz.
Pratik için mat, rahat bir kıyafet ve alan yeterli olacaktır. İhtiyaç halinde kullanabilmek için, her zaman minder, büyük yastık ya da bunların yerine geçebilecek alternatif destek malzemelerini yanınızda bulundurabilirsiniz.