Hatha Yoga

 
Hatha Yoga ile dışarıdan görünenden çok, içimizde hissettiklerimizi keşfedeceğiz. Bastığımız zemin ve aldığımız nefesle olan bağımızı yeniden ve daha derinden hissedeceğiz.
 
Ne yapacağız? – Hatha yoganın temel pozlarını, yoganın en temel ilkeleriyle işleyeceğiz.
Kimler için? – Yogaya yeni başlayanlar, yoga aracılığıyla bedeni ile bağ kurmak ve yoga uygulamasına sağlam bir temel oturtmak isteyen, telaşsız yoga uygulamasında derinleşmek isteyen herkese, her seviyeden katılımcıya uygundur.

Duygu Bingöl rehberliğindeki hatha yoga pratikleri; yeni başlayanlara, hatha yoganın temelleri kursuna katılmış olup bu bilgileri pekiştirmek isteyen, hatha yoga uygulamasında temellerini sağlam kurmak isteyen herkese açık. Buluşmaların içeriği tamamen pratik yapma ve bol tekrar ile derinleşme üzerine kuruludur. İç alanımızla temasa geçmek bu buluşmaların esasıdır.

Yoga aracılığıyla bedeni ile bağ kurmak ve yoga uygulamasına sağlam bir temel oturtmak isteyen herkesi telaşsız bir yoga uygulamasında birlikte derinleşmek için bekliyoruz!



Didem Uycan Yılmaz

Bu pratiğin yeniden canlı olarak verilmesi konusundaki fikir ve önerilerinizi her zaman bizimle [email protected]‘dan paylaşabilirsiniz.

Kayıtlı Diğer Pratikler için Üye Olun